Lauantai:

Olen flunssassa, mutta en usko, että tämä on sikatautia! Tämä on alkanut niin hissukseen, ja kävin sen aikana Rovaniemelläkin! Kurkku on kipeä, vähän nuha, ja välillä yskittää. Vaikka onhan ne sanoneet, että osa ihmisistä sairastaa sikaflunssan lähes oireitta. Naapuri on sairaana oikein kunnon taudissa!

Tarina jatkuu, nyt on sunnuntai:

Flunssa oli aamulla pahempana, kurkku oli tosi kipeä! Yskittää eilistä enemmän, mutta ei tämä vieläkään miltään sikaflunssalta tunnu! Jospa tästä selviää kauppaankin jonain päivänä, jääkaappi on suunnilleen tyhjä...

Maanantai:

Kurkku on edelleen kipeä. Yskä menee koko ajan hiljakseen pahemmaksi, mutta on ihan kuivaa yskää toistaiseksi...Nuha ei myöskään ole hirveän paha. Ei tämä kunnon flunssaksi ole puhjennut, mutta voimat ovat vähissä. Eilen mittasin kuumeen, ja oikeastaan minulla oli alilämpöä, huolimatta kuumeisesta olosta.

Keskiviikko:

Eilen kävin uimassa, kun tuli semmoinen mahdollisuus. Ja nyt se maksattaa: kurkku kipeä, ääni lähes poissa, yskittää....Väsynyt olo, en ole poistunut talosta.

Torstai:

Lääkärillä oli käytävä. Otettiin nenästä ja nielusta näytteet sikaflunssan tutkimiseksi. Silmät niin tulehtuneet, ettei meinaa rähmältä nähdä mitään! Silmätipat, oikein inhottavan tahmeat, jotka leviävät silmän päälle lähes läpinäkymättömäksi kalvoksi, ainakin joksikin aikaa. Kirvelevät vielä...Yskänlääkettä päiväksi ja yöksi toista yskänlääkettä. Jos vielä huomenna kovin kauhea olo, aloitan antibioottikuurin. Kuumetta ei ole...

Sunnuntai:

Olo aavistuksen parempi! Kävin jo viemässä kolme kirjekuorta postilaatikkoon, niin ei tarvitse ainakaan nousta aamulla sitä varten....Eilen aloitin antibiootit, oli sen verran tukkoinen olo poskipäissä. Ja silmätippojen laitto jatkuu! Ne kirvelevät ihan hirveästi, mutta ovat myös auttaneet. Silmät eivät rähmi enää niin hirveästi! Yskänpuuskia tulee vielä, eniten illalla. Saapa nähdä, milloin tulee tulokset labrakokeista...?

Myöhemmin: Ei ollut sikaflunssa! Eli sitä pitää nyt vielä jännittää...Otan kyllä rokotuksen heti, kun sen saa!